1. Pri svakoj upotrebi ove web stranice podliježete aktualnim Pravilima zaštite privatnosti te pri svakom posjetu web stranice trebate pregledati ovaj tekst kako biste bili sigurni da se slažete s njim.

2. Osobni podaci koje nam navedete bit će obrađeni i pohranjeni u datoteku za koju je odgovoran uslužni obrt Inki Dinki,
vaše podatke možemo koristiti u različite svrhe:

  • Pružanjem usluga sukladno ugovornim obvezama;

  • Unošenjem materijala na našu web stranicu, koji naknadno možemo objaviti i učiniti dostupnim javnosti na nekom drugom mjestu, uključujući i u svrhu vlastite reklame;

  • Razmatranjem Vaše prijave za posao u slučaju da nas Vi kontaktirate putem naše web stranice, ili na druge načine, i ostavite svoj životopis;​

  • U svrhu zaštite zaposlenika – osobne podatke pojedinaca možemo otkriti samo ako vjerujemo da je to neophodno ili prikladno kako bi zaštitili zdravlje i sigurnost zaposlenika, imovine i/ili korisnika i

  • Zakonske obveze izvještavanja i obrade podataka.​

3. Vaše osobne podatke možemo prikupljati na sljedeće načine:

  • Izravno od Vas, npr. podaci dostavljeni za potrebe sklapanja ili izvršenja ugovora, dolaskom u naš poslovni prostor, slanjem svog životopisa, nazočnošću na nekom od evenata naših klijenata, telefonskim razgovorom sa pojedincem i sl.;

  • Neizravno – podaci koji su javno dostupni na internetskim stranicama (društvenim mrežama, otvorenim forumima i sl.), podaci dobiveni korištenjem kolačića, poveznica i sličnih tehnologija.

4. Uslužni obrt Inki Dinki (s registriranom adresom Zavrtnica 7, 10000 Zagreb, Hrvatska) koji je kontrolor podataka datoteke, preuzima odgovornost zadržavanja vaših osobnih podataka povjerljivima te osigurava provođenje prava pristupa, ispravka, brisanja i primjedbi slanjem pisma na gore navedenu adresu ili e-poštom na inki-dinki@zg.t-com.hr.

5. Ovime putem ste obaviješteni da nam pružanjem podataka preko ove web stranice dajete ovlaštenja da otkrijemo i/ili prenesemo takve podatke bez Vašeg dopuštenja, u određenim situacijama:

  • Informacije o Vama moramo/možemo dati trećim stranama u pravne i/ili poslovne svrhe kao npr. vladinim i nadležnim tijelima u svrhu sukladnosti sa pozitivnim zakonskim propisima i ispunjavanju razumnih zahtjeva tih tijela, profesionalnim savjetnicima koji provode ili štite naša zakonska prava i sl.;

  • Informacije radnika možemo prosljeđivati nadležnim tijelima u svrhu ostvarenja prava i obveza iz radnog odnosa (zavodi za mirovinsko i zdravstveno osiguranje i sl.)

6. Vaše podatke obrađujemo unutar Europskog gospodarskog pojasa. U slučaju potrebe prijenosa osobnih podataka izvan tog područja, takav prijenos će se odvijati samo ako je Europska komisija potvrdila da treća zemlja ispunjava određenu razinu zaštite podataka ili ako postoje odgovarajuće mjere zaštite u skladu s pozitivnim zakonskim propisima.

7. Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice,
a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.